Uusi syksyn ja talven 2022 mainoslahjaesite – löydä ideat tulevaan juhlasesonkiin

 —  Blogi

Uusi syksy/talvi 2022 -liikelahjaesitteemme on ilmestynyt. Löydät esitteestä parhaat ideat ja kauden uutuudet niin joulun muistamisiin kuin syksyn ja talven tapahtumiinkin. Oletko jo hankkinut joululahjat työntekijöille ja yhteistyökumppaneille tai näyttävimmät asut tiimillesi loppuvuoden tapahtumiin? Esimerkiksi takeissa on tähän kauteen runsas tarjonta: löytyy niin tikattua, topattua, kevyttä ja paksua sekä paljon muuta — pehmeää ja näyttävää loppuvuoden tapahtumiin ja tiimivaatteiksi!

Tutustu lahjaesitteeseen ja inspiroidu tästä linkistä: https://www.mainoslahjateam.fi/images/esite/liikelahjakuvasto_21.pdf.  

Mikäli haet jotakin tietty etkä löydä esitteestä etsimääsi – olethan meihin rohkeasti yhteydessä! Autamme ilolla😊

Meillä on laaja yhteistyöverkosto ja etsimme juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet. Kerro meille vain minkä tyyppistä tuotetta etsit ja mihin tarkoitukseen ja etsimme tarpeisiisi sopivat tuotteet  – oli sitten kyse edullisesta mainoslahjasta tai kalliimmasta arvolahjasta. Räätälöimme palvelumme juuri sellaiseksi, että se palvelee juuri Sinua. Huolehdimme halutessasi yrityksesi liikelahjahankintojen koko prosessista aina ideoinnista tuotteiden varastointiin asti.

Ota yhteyttä:
Tavoitat Tiinan numerosta +358 50 353 9577 ja sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
ja Jarmon numerosta +358 50 353 9484 ja sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Käyntiosoite (myyntinäyttely)
Mikkolantie 1, 00640 Helsinki

Käyntiosoite (varasto)
Henry Fordin katu 5 K 2 krs., 00150 Helsinki

Puhelin +358 50 353 9484
Sähköposti etunimi.sukunimi(at)mainoslahjateam.fi

Muualla verkossa

© Mainoslahja-Team Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.
Site Jaakko Leislahti Oy.