Laukut & kassit

Tarvikkeiden tai läppärin kuljettamisen löytyy joka lähtöön laukkuja, kasseja, reppuja, vyölaukkuja, salkkuja ja matkalaukkuja. On myös meikkilaukkuja ja kylmälaukkuja. Matkustaminen sujuu, kun tarvikkeille on sopivat laukut. Kerro mihin tarkoitukseen olet laukkua hankkimassa, me etsimme sinulle sopivan ratkaisun. Kaikkiin laukkuihin saa logopainatuksen.

Reput ja jumppareput selkään

Perinteiset reput ovat edelleen suosittuja ja niistä löytyy runsaasti vaihtoehtoja niin malleissa kuin väreissä. On yksivärisiä ja monivärisiä reppuja, yhden olkapään reppuja sekä reppuja, joissa on runsaasti taskuja. Jumppareppu on kevyt ja monitoiminen reppu kiristysnauhalla, jota saa lähes missä tahansa värissä, myös heijastavana.

Materiaaleissakin on valinnan varaa, on polyesteria ja esimerkiksi juuttia ja puuvillaa.

Urheilukassit logopainatuksella

Urheilulaukku on monipuolinen ja käy useaan eri käyttötarkoitukseen. Sillä kuljetat niin urheiluvarusteet kuin viikonlopun varusteet vaikkapa mökille. Etsitkö kestävää, olalla kannettavaa, perässä vedettävää vai helposti kasaan taittuvaa kassia? Runsaasta valikoimasta löytyy varmasti sinun tarpeisiin soveltuva urheilukassi tai urheilulaukku. Urheilulaukut voidaan personoida yrityksesi logolla.

Läppärilaukut liikkuvalle työntekijälle

Tämän päivän tietotyöläiselle on tarjolla erilaisia läppärilaukkuja ja läppärireppuja, joihin mahtuu 15” – 17” kannettava tietokone. Valikoimista löytyy salkkumalliset läppärilaukut, olalla kannettavat läppärilaukut, perässä vedettävät läppärilaukut tai läppärireput. Kaikista näistä löytyy useita vaihtoehtoja. Laukuissa on huomioitu työntekijän tarpeet, joten niissä on reilusti taskuja kynille ja muille toimistotarvikkeille.

Matkalaukut ja salkut työmatkoille

Työmatkalle on mukava lähteä, kun on oikealainen matkalaukku, johon mahtuu kaikki oleellinen mukaan. Perässä vedettävä matkalaukku, lentolaukku tai läppärilaukku on kätevä matkalla ja tärkeät paperit kulkevat olalla kannettavassa salkussa.

Kylmälaukku pitää kesän piknik-eväät viileinä

Kylmälaukku on mukava mainoslahja, joka pitää eväät viileinä kesähelteellä. Etsitkö lounaseväille kylmälaukkua, juomille sopivaa kylmälaukkua vai kompaktia piknik-laukkua? Kerro meille toiveesi, niin esimme sinun tarpeet täyttävän mallin.

Käyntiosoite (myyntinäyttely)
Mikkolantie 1, 00640 Helsinki

Käyntiosoite (varasto)
Henry Fordin katu 5 K 2 krs., 00150 Helsinki

Puhelin +358 50 353 9484
Sähköposti etunimi.sukunimi(at)mainoslahjateam.fi

Muualla verkossa

© Mainoslahja-Team Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.
Site Jaakko Leislahti Oy.