Ekologiset liikelahjat viestivät yrityksen ympäristöarvoista

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat nousseet tärkeiksi arvoiksi, joita halutaan yhä useammin viestiä valittavilla liikelahjoilla. Nämä arvot ovat myös meille tärkeitä ja siksi panostamme valinnoissa entistä enemmän ekologisiin, eettisesti valmistettuihin tuotteisiin ja ympäristöystävällisiin materiaaleihin.
Valikoimistamme löytyy luomumateriaaleista ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita esimerkiksi luomupuuvillasta tai muovipulloista kierrätetystä RPET-muovista valmistettuja tuotteita.

Lähellä tuotetut kotimaiset liikelahjat

Kotimaiset liikelahjat ja vastuullisesti valmistetut suomalaiset liikelahjat tarjoavat laadukkaita vaihtoehtoja, kun etsit arvolahjaa ja yrityslahjaa, jolla on merkitystä. Lähellä tuotettu, paikkallisuus, kotimaisuus ja luonto näkyvät myös meidän tuotevalikoimissa, tästä esimerkkinä kotimainen luonnontuote CUUSI.

Kotimaisessa liikelahjassa voit luottaa siihen, että laatu on sitä mitä luvataan, se on trendikäs ja turvallinen valinta.

Mainoslahjat hyvinvointiin ja vapaa-aikaan

Kiireisen elämän rinnalla hyvinvointi ja vapaa-aika ovat arvossaan. Liikelahjavalinnoissa päädytään yhä useammin tuotteisiin, jotka edistävät hyvinvointia, liikkumista tai tuovat hyvää oloa vapaa-aikaan. Mainoslahjalla voit osoittaa arvostavasi saajaa ja hemmotella häntä tai kannustaa liikuntaan ja ulkoiluun.

Kotoilu, sistustus ja sisustaminen näkyy liikelahjoissa

Asiakasta tai henkilöstöä voi muistaa myös laadukkailla sisustustuotteilla. Keittiövälineet, astiat, veitset, veitsisetti, design lasi, peitot, huovat, pyyheliinat ja muut sisutustuotteet tuovat iloa vastaanottajalle.

Elektoroniikkalaitteet helpottamaan arkea

Elektroniikkalaitteet on kasvava ja suosittu tuoteryhmä mainoslahjoissa. USB muistitikkujen lisäksi kuulokkeet, kaiuttimet, laturit, lisäakut ja hiiret ovat yleisiä jakotavararoita. Ja tämä on vain pintaraapaisu koko valikoimasta.

Maistuvat herkut ja syötävät mainoslahjat

Mainosmakeiset ja mainoskarkit yrityksen logolla tai kuvalla on helppo ja kätevä give-away-tuote messuilla, tapahtumissa, kokouksissa tai vaikkapa postitettavana huomionosoituksena. Syötävät lahjat ovat monella tapaa käteviä ja niiden kääreet voidaan personoida viestimään haluttua sanomaa.

Käyntiosoite (myyntinäyttely)
Mikkolantie 1, 00640 Helsinki

Käyntiosoite (varasto)
Henry Fordin katu 5 K 2 krs., 00150 Helsinki

Puhelin +358 50 353 9484
Sähköposti etunimi.sukunimi(at)mainoslahjateam.fi

Muualla verkossa

© Mainoslahja-Team Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.
Site Jaakko Leislahti Oy.