Mainoslahjat

Onko etsinnässä edullinen, käytännöllinen, helposti jaettava tai postitettava mainoslahja?

Tässä on hieman ideaa ja ajatusta suosituista tuotteista.
Valikoimaa on runsaasti, siksi suosittelemme sinua kääntymään meidän puoleemme. Me autamme sinua löytämään juuri sellaisen tuotteen, joka sopii tarpeeseesi.

Avaimenperät logolla tai kuvalla

Avaimenperä tai avainkotelo on käytännöllinen lahja, joka kulkee aina mukana. Avaimenperä omalla logolla tai kuvalla muistuttaa yrityksesi olemassaolosta jokaisella käyttökerralla. Malleja, värejä, materiaalia tai monitoimisuutta löytyy lähes joka lähtöön.

Merkit ja pinssit työvaatteisiin, urheiluseuroille tai yhdistyksille

Meiltä saat eri tavoin valmistetut merkkit kuten brodeeratut merkit, kudotut merkit, muoviset merkit sekä pinssit. Viesti yrityksestäsi tyylikkäillä merkeillä työvaatteissa tai yhteenkuuluvuudesta opiskelijahaalareihin tai urheiluvarusteisiin kiinnitettävillä merkeillä. Kaikenlaiset merkit yrityksille, yhteisöille, urheilujoukkueille ja yhdistyksille.

Heijastimet ja heijastavat tuotteet

Viesti yrityksesi arvoja laadukkailla heijastimilla, joilla käyttäjät näkyvät pimeässä. Yrityksen logolla varustettu heijastin on järkevä promotuote, joka on helppo antaa tai postittaa. Materiaaleja ja malleja on runsaasti. Meiltä saat pehmoheijastimet, kovamuoviset heijastimet, LED-valolla varustetut heijastimet ja heijastavat avaimenperät.

Heijastavat tuotteet ovat suosittuja liikelahjoja ja ne taatusti näkyy liikkuessa. Heijastavia tuotteita löytyy runsaasti esimerkiksi valjaat, kassit, takit, liivit, reput ja sateenvarjot, joilla ulkona liikkuja erottuu pimeällä

Hygieniatuotteet henkilöstölle tai lahjaksi kumppaneille

Anna henkilöstöllesi tai tärkeälle kumppanille lahja, jolla on merkitystä. Käsidesit, pintadesinfiointiaineet ja laastarit ovat aina tarpeellisia lahjoja.

Kotimaiset CUUSI käsi- ja pintadesinfiointiaineet ovat 100 % luonnontuotteita, jotka luovat antibakteerisen pinnan ja mekaanisen suojan mikrobeja vastaan. Myrkytön tuote ei sisäsällä raskasmetalleja, terabinafiineja, boraxia, parabeeneja eikä mikromuovia. Uusiutuvasta luonnontuotteesta valmistettu CUUSI on ekologinen liikelahja. Kysy lisää CUUSI-tuotteista.

Kasvomaskit omalla logolla

Hanki ergonomisesti muotoillut, kestävät ja pestävät kankaiset kasvomaskit yrityksesi logolla tai sloganilla vaikka koko henkilöstölle

Kangaskassit omalla painatuksella

Kangaskasseilla saat pitkäikäistä näkyvyyttä yrityksellesi. Kankaissa käytetään muun muassa kierrätettyä puuvillaa, hamppua, juuttia ja kierrätetyistä pulloista valmistettua RPET-materiaalia. Kasseja saa lyhyillä tai pitkillä kantokahvoilla ja värivaihtoehtoja löytyy jokaiseen lähtöön. Kasseihin voidaan painaa yrityksen logo, kuva tai molemmat tai räätälöidä kassi täysin toiveidenne mukaan. Anna luovuuden lähteä lentoon ja tilaa kangaskassi, joka taatusti huomataan.

Mainoskarkeilla suu makeaksi

Mainosmakeiset omalla logolla tai painatuksella huomataan olit sitten messuilla, kokouksessa tai muussa tapahtumassa. Karkkiaskit, karkkipussit ja mainostikkarit saadaan personoitua juuri sellaiseksi kuin ne halutaan. Makeisia on moneen makuun ja valikoimista löytyy myös xylitolimakesia ja xylitolipurukumia

Mukit, termospullot ja juomapullot

Termosmuki, muki, termospullo tai juomapullo on kätevä mainoslahja niin työpöydälle, autoon, liikuntaan kuin retkelle. Materiaaleina käytetään yhä useammin kierrätysmateriaaleja ja kestävän kehityksen mukaisia materiaaleja. Retkeilyyn ja liikkumiseen löytyy myös muita tuotteita, kysy lisää myyjiltämme.

Fanituotteet ja yrityksen heimotuotteet

Urheilujoukkeen kaikki fanituotteet painatettuina joukkueen omilla väreillä ja logolla, oli sitten kyseessä huivit, lippikset, pipot, t-paidat, pyyheliinat tai muu tarpeellinen jakotuote. Säästä aikaasi ja anna ammattilaistemme suunnitella sinun joukkueesi tyyliin ja ilmeeseen sopiva setti fanituotteita.

Kaipaatko yrityksellesi fanituotteita tai heimotuotteita? Voit laittaa vaikka omaan verkkokauppaan myyntiin valitsemasi tuotteet, joilla vahvistat heimoidentiteettiä ja yhteenkuuluvuutta.

Mainoslahjat yrityksesi golfkisaan tai golffaaville yrityskumppaneille

Golfpallot yrityksen logolla erottuvat. Anna mainospallot lahjaksi golfkisassa tai kumppanille golfkierroksella. Meiltä saat myös muut golfaiheiset mainoslahjat kuten golfpyyhkeet, griinihaarukat, golftiit ja merkkauskynät.

Käyntiosoite (myyntinäyttely)
Mikkolantie 1, 00640 Helsinki

Käyntiosoite (varasto)
Henry Fordin katu 5 K 2 krs., 00150 Helsinki

Puhelin +358 50 353 9484
Sähköposti etunimi.sukunimi(at)mainoslahjateam.fi

Muualla verkossa

© Mainoslahja-Team Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.
Site Jaakko Leislahti Oy.