Mainostekstiilit

Tyylikkäät yrityksesi ilmeen mukaiset mainostekstiilit, työvaatteet ja profiilivaatteet vahvistavat brändiä ja henkilöstösi erottuu edukseen. Ekologisuus näkyy myös mainostekstiilien materiaaleissa, sillä niissä käytetään muun muassa ekopuuvillaa, villaa ja kierrätettyä polyesteria

Lippikset, hatut ja pipot omalla logolla

Brodeerattu lippis on käytännöllinen mainoslahja sekä työvaatetukseen istuva asuste. Värejä ja malleja löytyy jokaiseen makuun. Valitse lippalakin rinnalle yrityksen logolla brodeerattu hattu, niin kaikille löytyy sopiva päähine. Ja talvella tienkin logopipot. Lippiksiä, hattuja ja pipoja löytyy myös heijastavasta materiaalista ja jopa LED-valolla varustettuna.

Paidat

Yrityksen logolla personoidut T-paidat, pikeepaidat, kauluspaidat ja neulepuserot viestivät yrityksestäsi siellä missä liikut. Miehille ja naisille löytyy omat mallit. T-paitoja saa O-aukkosena ja V-aukkosena, lyhyt- ja pitkähihaisena ja värejä piisaa. Materiaaleissa on huomioitu myös ekologisuus ja kestävä kehitys ja paitoja valmistetaan esimerkiksi kierrätetystä polyesterista, luomupuuvillasta ja villasta. Kauluspaita logolla on edustava vaate työpaikalla, tapahtumissa tai messuilla. Logo voidaan brodeerata tai painaa kaulukseen, selkään, rintaan tai hihansuuhun.

Takit

Vahvista yrityksesi näkyvyyttä ja brädiä logopainetuilla takeilla. Mallistossa on valittavissa kaikkeen pukeutumiseen talvitakit, tikkitakit, toppatakit, ulkoilutakit, urheilutakit, softshell-takit ja toppaliivit sekä heijastavat takit niin miehille kuin naisille. Tule tutustumaan malleihin ja sovittamaan niitä myyntinäyttelyymme.

Fleecet

Mainostekstiileistä löytyy rentoja asuja miehille ja naisille kuten fleecetakit, mikrofleecetakit, fleeceliivit ja neulefleecet. Värejäkin löytyy runsaasti, kun kaipaat värikästä asustetta liikelahjaksi tai henkilöstölle vapaa-aikaan tai työvaatteeksi. Meiltä saat myös pehmeät fleecehuovat ja fleecetyynyt.

Collarit ja hupparit

Mukavat collegepuserot, collegetakit, collegehupparit ja collegehousut rentoon menoon ja vapaa-aikaan miehille ja naisille. Hanki yhtenäiset collarit logopainatuksella vaikka koko tiimille. Materiaaleina muun muassa luomupuuvillaa ja kierrätettyä polyesterisekoitusta.

Kestävät ja laadukkaat työvaatteet ulkotyöhön

Kestävät, suojaavat, lämpimät ja erottuvat työvaatteet ulos ja sisälle. Kattavasta valikoimasta löydät työhousut, reisitaskuhousut, avohaalarit, takit, puserot ja sukat eli koko varustuksen ulkona työskentelevälle henkilöstölle. Työvaatteet ovat suurimmaksi osaksi heijastavia. Mallistosta löytyy myös EN ISO 20471 luokka 3 tai 3/2 standardin mukaisia takkeja. Työtakeissa on runsaasti taskuja ja paikka ID-korttipidikkeelle.  

Materiaalien sertifioinnit


Seuraavilla merkeillä varustetut tuotteet on tuottettu ympäristö huomioiden.

Öko-Tex ja kansainvälisesti käytetty Oeko-Tex® Standard 100 -merkki kertoo, että tuote on tutkittu ja se ei sisällä terveydelle haitallisia aineita tai oletettavasti haitallisia kemikaaleja ja väriaineita.

GOTS eli Global Organic Textile Standard -sertifikaatti annetaan tekstiilille sen ekologisuudesta ja eettisyydestä. Sertifikaatti huomioi koko elinkaaren raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen saakka.

Joutsenmerkki on pohjoismainen ympäristömerkki, joka kertoo puolueettomasti tuotteen ja palvelun ympäristöystävällisyydestä ja tuotteen turvallisuudesta.

Käyntiosoite (myyntinäyttely)
Mikkolantie 1, 00640 Helsinki

Käyntiosoite (varasto)
Henry Fordin katu 5 K 2 krs., 00150 Helsinki

Puhelin +358 50 353 9484
Sähköposti etunimi.sukunimi(at)mainoslahjateam.fi

Muualla verkossa

© Mainoslahja-Team Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.
Site Jaakko Leislahti Oy.