Toimistoon

Personoidut, laadukkaat tuotteet toimistoon tai kotitoimistoon, jotka viestivät yrityksesi arvomaailmasta. Toimistoon tarkoitetut liikelahjat sopivat hyvin myös etätyötä tekeville. Kynävalikoima on todella runsas, joten mielellämme autamme sinua oikenlaisen kynän valinnassa.

Ekologiset kynät, kuulakärkikynät ja kosketusnäyttökynät

Kynissä löytyy! Tämän päivän kynämateriaaleissa näkyy ekologisuus ja ympäristön arvostus. Kyniä valmistetaan bambusta, puusta, kierrätetystä pahvista, vehnäoljesta ja kierrätetystä muovista perinteisten materiaalien lisäksi. Useasta mallista löytyy myös kyniä, joissa on kosketusnäyttöpää. Laadukas kynä toimii aina ja on arvostettu liikelahjana.

Hiirimatot omalla painatuksella

Hiirimatto on käytännöllinen ja persoonallinen liikelahja, joka asiakkaan pöydällä muistuttaa yrityksestäsi päivittäin. Hiirimattoja saa eri muodoissa niin suorakaiteen muotoisena, neliön muotoisena kuin muotoon leikattuna. Valitse laadukas hiirimatto, joka toimii optisen hiiren kanssa.

Muistikirjat, vihkot, lehtiöt

Muistikirjat toimivat erinomaisina liikelahjoina. Malleja on runsaasti niin myös kansimateriaaleja kuten kierrätyspaperia, pahvia, bambua, kierrätysmuovia tai nahkaa. Värejäkin löytyy runsaasti, jos vaikka kaipaat piristävää ja iloista muistikirjaa, joka erottuu. Tai piristä muuten hillittyä muistikirjaa värikkäällä lukumerkkinauhalla. Mallista riippuen kanteen voidaan painattaa yrityksesi logo tai slogan tai kannen kokoinen värikuva.

Viivottimet ja muut toimiston pientarvikkeet

Viivotin omalla logolla tai kuvalla on helppo ja edullinen jakotavara, joka muistuttaa yrityksesesi olemassaolosta työpöydällä. Viivottimia saa eri mittaisina, eri väreissä ja materiaaleissa. Muista myös muut pientarvikkeet, kuten erilaiset muistilaput, post-it laput, muistilapun pidikkeet, kynätelineet ja penaalit

Käyntiosoite (myyntinäyttely)
Mikkolantie 1, 00640 Helsinki

Käyntiosoite (varasto)
Henry Fordin katu 5 K 2 krs., 00150 Helsinki

Puhelin +358 50 353 9484
Sähköposti etunimi.sukunimi(at)mainoslahjateam.fi

Muualla verkossa

© Mainoslahja-Team Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.
Site Jaakko Leislahti Oy.